Ulaşım ve Alt Yapı Yatırımları

Her konuda lider bir ilçe, her konuda sorun veya problemlerini gidermiş bir Darıca oluşturmak adına Ulaşım ve Altyapı konusunda dev hamlelere imza attık.

Bu noktada Osmangazi Köprüsü İkileme Çalışması, Prestij Cadde Uygulamaları, Cengiz Topel Caddesi, 60. Yıl Üst Geçidi’ni tamamladık.

Osmangazi Köprüsü İkileme Çalışması
Şehrimizin giriş ve çıkışlarını arttırmak adına, yetersiz konumda bulunan Osmangazi Köprüsü’nde ikileme çalışmalarına başladık.
Prestij Cadde Uygulamaları
Değişen ve gelişen Darıcamızda caddelerimizin alt ve üst yapısını yenileyerek modern ve şık hale getirdik.
Cengiz Topel Caddesi Yenileme Çalışması
İlçemizin trafik sorununu çözmek adına yapmış olduğumuz önemli adımlardan biri de Cengiz Topel Caddesi yenileme çalışması oldu.
60. Yıl Üst Geçidi
Sırasöğütler Bölgesinde bulunan 60. Yıl Dalçık çıkışında hem yayalarımızı güvence altına almak, hemde ışıklar nedeniyle sıkışan trafiğe çözüm bulmak için 60. Yıl Üst Geçidi’ni Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tamamladık.
Previous slide
Next slide