Kentsel Yaşam Alanları ve Yatırımları

Kentsel yaşam alanlarını oluştururken hedefimiz, ferah bir Darıca oluşturmak.

Bu kapsamda; Sosyal Tesislerimiz, Mahalle Konakları, Darıca Millet Bahçesi 1.,2. ve 3. Etap Çalışmaları, Balyanoz Koyu 2. Etap Sahili, Yürüyüş ve Bisiklet Yolları Planlaması, Darıca Oyun Parkları, Engelliler Oyun Parkı, Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri, 18 Mart Çanakkale Parkı, ilçe genelinde otopark yapılanmalarını tamamlayarak hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.

Sosyal Tesislerimiz
Mevcutta bulunan Sosyal Tesislerimizi yenileyerek ilçemize, Balyanoz Kafe, Dudayev Kafe, Hilal Bahçe ve Darıca Balıkçısı’nı kazandırdık.
Mahalle Konakları
Mahallelerimizde bulunan Mahalle Konakları’nda konsept değişikliği yaparak toplumun temel yapı taşı olan ailelerimizi mahalle konaklarımıza entegre ettik.
Darıca Millet Bahçesi
Askeri alandan devir edilen 930 dönümlük alanı birinci ve ikinci etap çalışmalarıyla milletimizin hizmetine açtık.
Balyanoz Koyu 2. Etap Çalışması
Mevcutta bulunan Balyanoz Koyu’na koyu tamamen kaplayacak, bir buçuk kilometrelik yeni bir sahil parkı inşa ettik.
Yürüyüş ve Bisiklet Yolları Planlaması
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemizdeki sahillerimizde ve Fatih Sultan Mehmet Caddesinde 1600 metre uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet yolları imal ederek bisiklet severlerin kullanımına açtık.
Oyun Parkları
İlçemizde bulunan parkları yenileyerek modern hale getirirken yeni parklar da inşa ediyoruz.
Engelliler Parkı
Çocuk oyun parklarında oynayan çocuklara uzaktan bakmak yok, hayatın her alanında olduğu gibi daha hayatlarının başında hayata dahil olmalı engelli çocuklarımız.
Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri
İlçemizin yeni yaşam alanı olan Millet Bahçesi ile Darıca-Gebze birbirine bağlanırken sosyal tesis eksikliği de giderildi.
18 Mart Çanakkale Parkı ve Sosyal Tesisi
Fevzi Çakmak Mahallesi’nde büyük ihtiyaçlardan biri olan park konusunda adım atarak modern bir tesis inşa ettik.
Otopark Yapılanma Çalışmaları
329 Dairelik Kentsel Dönüşüm Projesi Otoparkı, Emek ve Cami Mahallesi, Abdi İpekçi ASM, Kigemler, Kapalı Pazarlar, Açık ve Kapalı Otoparklarını tamamladık.
Previous slide
Next slide