DARICA'DA DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ'NDE ÇÖP TOPLADILAR
Darıca Belediyesi ile Kızılay Darıca Şubesi ortak bir çalışmaya imza atarak 21 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Darıca’da çevre temizliği ve çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.

21 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Darıca Belediyesi ile Kızılay Darıca Şubesi ortak bir çalışmaya imza atarak tüm dünya ile eş zamanlı olarak çevre temizliği ve çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi. ‪Toplanan çöpler arasında geri dönüştürülebilir ürünler değerlendirilmek üzere belediyenin tesislerine gönderildi. Darıca Belediyesi ve Kızılay’ın işbirliği ile gerçekleşen etkinliğe gönüllü öğrenciler ve vatandaşlar da eşlik etti. Darıca’da çevre temizliği yapan ve çöpleri toplayan Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek “Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’ın çevreye ve doğaya verdiği değerin bir göstergesi olarak bizler de başkanımızın talimatıyla Darıca’da böyle bir uygulama başlattık. Darıca Belediyesi olarak daha temiz bir Darıca için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Tarih: 23.09.2019
DARICA'DA DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ'NDE ÇÖP TOPLADILAR