DARICA'DA 30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANDI
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü Darıca’da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan program Kaymakamlıkta tebriklerin kabulü ile devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü Darıca’da coşkuyla kutlandı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’la birlikte Darıca ilçe protokolünün katılığı program daha sonra Kaymakamlıkta tebriklerin kabulü ile devam etti. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,  30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla tebrikleri kabul etti. Kutlamalar ikramlarla sona erdi.

Tarih: 02.09.2019
DARICA'DA 30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANDI