DARICA'DA CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ
Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ramazan ayı öncesi cami ve çevrelerinde temizlik yaparak ibadethaneleri ramazan ayına hazır hale getiriyorlar.

Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki camilerde, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ortamda yapmalarına imkan sağlamak için cami içlerinde baştan sona temizlik yaparken ,diğer ekipler de cami bahçeleri ve çevrelerindeki çöpleri temizleyerek camileri ramazan ayına hazır hale getiriyorlar. Temizlik ekipleri bütün camilerin içini ilk önce süpürerek temizliğini sağladıktan sonra , halıları yıkayıp kurutmasının yanı sıra abdesthane, cami bahçeleri ve çevresi de ekipler tarafından elden geçiriliyor.

Bakım Onarım Ekipleri Kurulacak

İlçedeki camiler ve cemevinde periyodik olarak temizlikler yapılırken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde açıkladığı şekilde, Darıca Belediyesi bünyesinde kurulacak ekiplerle ibadethanelerdeki elektrik, tesisat vb. arızalarda bundan sonra Darıca Belediyesi tarafından yapılacak.

Tarih: 24.04.2019
DARICA'DA CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ