KARAOSMANOĞLU’NDAN BAŞKAN BIYIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ederek, tebrik edip görevinde başarılar diledi.

Karaosmanoğlu, belediye başkanlığı döneminde 9 yıl boyunca başarılı bir şekilde Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığını yürüten Muzaffer Bıyık’ın belediye başkanlığı döneminde de başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını ifade ederek, çakışmalarında başarılar diledi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Başkan Bıyık ise “Kocaelimizi yeniden imar eden, şehrimizin her bir köşesinde unutulmayacak projelere imza atan Kocaelimizin abisi İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte yol yürümekten dolayı çok mutluyum. Bundan sonra da bilgi ve tecrübelerinden her zaman istifade edeceğiz. Yeni yaşantısında kendilerine mutluluklar diliyorum, iyi dilek ve temennileri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Tarih: 19.04.2019
KARAOSMANOĞLU’NDAN BAŞKAN BIYIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ