KAYITLAR
BAŞKAN BIYIK SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak hayvanları için belirli noktalara mama ve yiyecek bıraktı.

Darıca’da kar yağışı etkili olurken, Darıca Belediyesi’ne bağlı ekipler, karda yiyecek bulamayan sokak hayvanlarını besledi. Darıca Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Refahı ekipleri de soğuk havada sokakta kalan can dostlarını unutmadı. Ekipler ilçe genelinde belirlenen noktalara aralıksız mama takviyesi yaparken, su kaplarını da dolduruyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ekiplerle birlikte beslenme noktalarını ziyaret ederek sevimli dostlarımız için mama ve su bıraktı.

SEVİMLİ DOSTLARIMIZ BİZE EMANET

Kendi elleriyle sokak hayvanlarını besleyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak yoğun kar yağışı nedeniyle yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına belirli bölgelerde besleme yapıyoruz. Bunu her zaman yapıyoruz. Ama özellikle kar sebebiyle yiyecek bulmakta zorlandıkları için bunu daha yoğun şekilde yapıyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun sevimli dostlarımız bize emanet. Gerek sokağa çıkma kısıtlamalarında gerekse de olumsuz hava şartlarında olduğu gibi her zaman sokak hayvanları için gerekli çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.

Tarih: 26.01.2022
BAŞKAN BIYIK SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI