KAYITLAR
BAŞKAN BIYIK'IN YOĞUN MESAİSİ DEVAM EDİYOR
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın sabah namazı ile başlayan ve gece geç saatlere kadar süren yoğun mesaisi devam ediyor. Haftanın ilk gününe Yıldırım Beyazıt Cami’nde vatandaşlarla birlikte sabah namazıyla başlayan Başkan Muzaffer Bıyık, ardından Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı.

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren ve mesai kavramı gözetmeden vatandaşların yanında olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sabah namazı ile başlayan ve gece geç saatlere kadar süren yoğun mesaisine devam ediyor. Haftanın ilk gününe Yıldırım Beyazıt Cami’nde vatandaşlarla birlikte sabah namazıyla başlayan Başkan Muzaffer Bıyık, namazın ardından cami cemaatiyle birlikte çorba içip hasbihal etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, her gün farklı bir mahallede sabah namazı programlarına devam edeceklerini söyledi.

TALEPLERİ NOT ALDI

Her pazartesi farklı bir okulda bayrak törenine katılma geleneğini de sürdüren Başkan Muzaffer Bıyık, sabah namazının ardından Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katılarak öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyup iyi dersler temennisinde bulundu. Okul müdürü ve öğretmenlerle de toplantıda bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, okul idarecileri ve öğretmenlerin taleplerini not alarak eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Tarih: 17.01.2022
BAŞKAN BIYIK'IN YOĞUN MESAİSİ DEVAM EDİYOR