KAYITLAR
BAŞKAN BIYIK, ANADOLU AJANSI'NIN YILIN FOTOĞRAFLARI OYLAMASINA KATILDI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık , Anadolu Ajansı’nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Başkan Muzaffer Bıyık, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.

Spor kategorisinde Tokyo 2020 olimpiyatlarında altın madalya kazanan Milli okçu Mete Gazoz’un sembolleşen selamının yer aldığı “Şampiyon Mete Gazoz” adlı fotoğrafı tercih eden Başkan Muzaffer Bıyık, yaşam kategorisinde Kars’ta bir grup gönüllünün Kurban Bayramı’nda çocuklara oyuncak dağıtımı sırasında oyuncak isteyen 75 yaşındaki Nadime Demirbaş’ın “mutluluk gözyaşları” fotoğrafına oy verdi.

Bıyık, "haber" kategorisinde ise Katamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde bir bölümü çöken Kuran kursunun yer aldığı “selin yıktıkları” başlıklı fotoğrafa oy verdi. Oylamaya sunulan fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, fotoğrafları seçerken zorlandığını vurguladı ve emeği geçen AA çalışanlarını tebrik etti.

Tarih: 30.12.2021
BAŞKAN BIYIK, ANADOLU AJANSI'NIN YILIN FOTOĞRAFLARI OYLAMASINA KATILDI