KAYITLAR
DARICA BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSU
“Öğrenci dostu belediye” uygulamalarıyla gençlerin her fırsatta yanında olan Darıca Belediyesi, bu yıl da üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz hazırlık kursları düzenliyor. Her yıl gençlerin yoğun ilgi gösterdiği üniversite hazırlık kursları, öğrencilerin gelecek hayallerine kavuşmalarında en önemli destekçisi oluyor.

SEVİYE BELİRLEME SINAVI

Gençlerden yoğun talep gören Üniversite Hazırlık kursları eğitime başlarken ilk olarak seviye belirleme sınavı gerçekleşti. Sınavın ardından sınıflar belli olacak ve dersler başlayacak. Öte yandan kurslara başvurular da devam ederken öğrencilerin Darıca Belediyesi’nin resmi internet sitesinden online olarak ya da Adnan Menderes Kültür Merkezi’ne gelerek kurslara başvurabilecekleri ifade edildi. Uzman eğitimci kadrosuyla düzenlenen kurslarda dersler de Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde veriliyor.

DARICA BELEDİYESİ GENÇLERİN YANINDA

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, üniversite sınavına hazırlanan gençlere başarılar dileyerek “Darıca Belediyesi olarak toplumun her kesimine olduğu gibi öğrencilerimizin de her zaman yanında olmaya özen gösteriyoruz. Gençlerimizin gelecekleri adına en önemli dönüm noktalarından biri olan üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlanmaları adına bizler üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Ücretsiz üniversite hazırlık kurslarımızla öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. İnşallah herkes başarılı olur ve gönlünden geçen bölümü kazanır. Bizler bugün olduğu gibi yarın da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarih: 19.08.2021
DARICA BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSU