KAYITLAR
BAŞKAN BIYIK’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Peygamberimizin miraca yükselmesinin yıldönümü olan Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İslâm alemi ve insanlık için hayırlar getirmesini temenni etti.

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan ve bu kutlu geceyi ibadet yaparak ve dua ederek geçirmek gerektiğini vurgulayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Miraç, bütün insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi yolculuktur. Yüce Allah’ın bir lütfu olan ve içinde birçok hikmeti barındıran Miraç, manevi dünyamızı aydınlatıyor, birliğimizi, dirliğimizi, huzur ve sıhhatimizi arttırıyor. Bu kutlu geceyi ibadet yaparak ve insanlığın kurtuluşu ve selameti için dua ederek değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor; bu mübarek gecenin, İslam dünyasının ve tüm insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtuluşuna ve hidayetine vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”

Tarih: 09.03.2021
BAŞKAN BIYIK’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI