DARICA AFYON PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl 10. yapılan  Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında düzenlenen Afyonkarahisarlılar Dernek gecesine Afyon protokolü yoğun ilgi gösterdi.

Afyonlular Dernek Yönetimi program öncesi protokolü Afyon ilinin yöresel yemekleriyle ağırlarken, geceye değişik bölgelerden binlerce insan katıldı.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Chp Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Osman Geyik, Akören Belediye Başkanı Mustafa Duyar, Sinanpaşa Belediye BaşkanıMurat Karakoyun, Tınaztepe Belediye Başkan V. Muammer Özek, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çubuk, Mhp Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar İl Kültür Müdürü Mehmet Tanır, Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Hamit Çakır, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Hamit Çakır ile bölge protokolü Afyonkarahisarlılar  Gecesinde hemşerilerini yalnız bırakmadılar.

MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN KARABACAK’A TEŞEKKÜR

Binlerce insanın Darıca sahiline akın ettiği gecede Darıca Afyonlular Derneği’nin oluşturduğu folklör ekibinin, Afyon Yöresi Folklör gösterileri ile Mehteran Takımı’nın konseri izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile Chp Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal yaptıkları kısa selamlama konuşmalarında başta Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak olmak üzere, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederken, birlik ve beraberlik mesajları vererek hemşerileri ile birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

TERMAL BAŞKENTİMİZ AFYON

Gecenin açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Cafer Üstü, başta Afyon’dan gelen protokol üyeleri olmak üzere gecede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, “Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında 10 yıldır Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil etmenin onurunu yaşıyoruz, dernek yönetimi olarak ilimizi her platformda en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz, herkese iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.
Tarih: 30.07.2018
DARICA AFYON PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI