BAŞKAN KARABACAK SAĞLIK PERSONELİNİ AĞIRLADI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Yerel Buluşmalar” adı altında düzenlenen toplantıda ilçedeki sağlık temsilcileri ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelirken, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş ve hastane yönetimi, Ak Parti Darıca İlçe Bşk.V. Ufuk Açay, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Başkan Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak ile ilçede görev yapan doktor ve sağlık personeli katıldılar.

Yemeğin ardından söz alan İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ve Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş böylesine anlamlı bir günde kendilerini ağırlayan Başkan Karabacak’a teşekkür ettiler.

SON YILLARDA SAĞLIKTA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasına  “toplum sağlığını koruma adına kutsal bir mesleği icra eden tüm doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik eder, programımıza katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” diyerek ülkemizde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çekti.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da kısa selamlama konuşmasında tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Tarih: 15.03.2018
BAŞKAN KARABACAK SAĞLIK PERSONELİNİ AĞIRLADI